Tema: Nokia N97
View Single Post
Staro 28.08.2009., 23:09   #35
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Neznam koliko puno treba da se postane "iPhone konkurent" pošto je sam iPhone po meni jedan prosječan touchscreen mobitel tako da je prije on mooožda konkurent drugima nego što su drugi njemu
Mobitel ne prevelikih funkcija i oko kojeg treba puno zayebavanja da radi kak treba

Počevši od jednog "jeftinog" LG Viewty-a koji obriše pod sa iPhoneom u svakom segmentu osim u brzini, a da ne pričam o Xperii X1 ili Samsung Omnii koji su svjetlosnim godinama ispred Appleovog proizvoda
Pa bas da su svjetlosnim godinama ispred nebi se slozio. Po meni je ajfon uređaj za totalne nubove s jedne strane i frikove (u koje se sam svrstavam (sto se tice ajfona)) s druge. Ja moram priznati da je mene usrecivalo bas to zayebavanje da sve radi kako spada . Po cemu to vjuvti pomete pod ajfonom, bas me zanima? Mene taj telefon nije nimalo impresionirao koliko sam ga imao prilike koristiti. Da ajfon ima ljutu konkurenciju tu se slažem, ali ima i on svojih kvaliteta . Uglavnom ja kad sam ga imao bio sam jako zadovoljan njime, no sad je vrijeme da okusam srecu sa WM, tocnije sa HTC Touch HD koji ce pasti uskoro
Problem je offline   Reply With Quote