Citiraj:
Autor Gilbert5
Ne bih se složio. Recimo jedna HD4850 ima vrlo pristojene performanse na toj rezoluciji i high postavkama.
|
Nema svugdje,a na toj rezoluciji već ti zaista i treba 3.2ghz proc + , da izvuče iz te grafičke što može i ne može,uz high detalje. Po tome bi 4870 trebala paradirati po toj rezoluciji,a svjedok sam da ni GTX260 216 to ne može uz full detalje,u svim igrama,odnosno da može - ali ne kako ja to želim u 40-50 fps.
Meni u online shooterima 30fps ne predstavlja igrivost,a skaliranje reze na 24 TN-cu ravno je igranju na 15 CRT-u po kvaliteti slike.
24 nije nikakva egzotika,veoma pristojni monitori koštaju već od cijene 4890 i GTX275 modela kartica,285 neću ni spominjati,prema tome ne vidim neku poantu polemiziranja,mainstream nije ono što većina ima,već ono što si većina može ili bi si mogla/da ima para priuštiti.
Golf 6 je mainstream auto,cijenom i performansama,pa je mnogima za 120k kuna egzotika i highend jer za njega nemaju,ali je i dalje to samo - Golf.
Tako je i sa 24 monitorima isti klinac,nekome je to miljama daleko,a od poštenih kako ih medo naziva monitora tipa njegov HP,Dell ili čak Philipsa sa boljim matricama,to je višestruko gori izbor,po mnogima ovdje.
Ne treba se zanositi,ali ni podcjenjivati.Moj monitor košta 700kn manje nego X58 poštena ploča,i to nešto govori.