View Single Post
Staro 28.08.2009., 11:28   #21
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Dobro, sjašeš sa monitora i što radiš dalje? Opet gledaš u neki drugi qrac ili pyzdu i oči ti se ne odmaraju.

Iako mi je bila fora kad je došao LCD. Kao, bolji je za oči, manje se umaraju, a svi bulje u još svijetliju površinu nego prije :P
Ne vidim smisao tvog posta,osim nabijanja istih,pa ću probati skratiti. Pričam ti priču kao dugogodišnji igrač WoW-a od samih početaka,sve ti je jasno, kao općenito gaming-junkie dugi niz godina,a u isto vrijeme kao osoba koja htjela to ili ne,mora u uredu ili van njega za lapom biti 8-10h dnevno,ne razgovaram kao netko iz Buga,ili kolumne Vidija.

Tako da te molim za razumijevanje,gledanjem u pidzu iduća stvar koju ćeš doživjeti je eksplozija sreće,a gledanjem dugo u monitor uz probleme ionako s vidom,samo ćeš doživjeti peckanje i suzenje očiju..nećeš to od pizde doživjeti ako si čist u glavi.

LCD je malkice bolji od CRT-a uz pravilnu udaljenost,pravilno podešen monitor i stanke,obavezne u svemu.

Ne nosim naočale jer mi se sviđaju već šta moram,i to punu 21g prema tome od Nintenda na portablu do 24 monitora znam kako mi oči reagiraju,i da nijedni supercvikeri ne mogu odmoriti oči - kao odmor.

Za posao i cjelodnevno paranje excela neću ni govoriti,i ostalih gluparija i izračuna u programima za knjiženje ulaznih računa,naloga i knjigovodstvo.
thedream je offline   Reply With Quote