View Single Post
Staro 28.08.2009., 11:06   #1522
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Eto, da se i ja prvi puta javim na ovu temu. Inače, sam po pedigreu neopredjeljen i ne nazivam se metalcem ili rockerom, ali sam ljubitelj žestokog i težeg zvuka već dobre 2 decenije ali sam nažalost i ostao u tom razdoblju jer nije baš puno toga novog,a dobrog izašlo (npr. zadnja 4 albuma Iron Maidena )

pa sam sa vama htio podijeliti jednu komediju koju sam nedavno sasma skučajno vidio na VH1, a sada ju je prenio i t-portal

http://www.tportal.hr/showtime/glazb...etal-bend.html

eto, u samom linku sve piše i još kad se doda tome da je u konkurenciji za najbolji HEAVY METAL band bila Metallica, Green Day, Placebo i Prodigy, dođe mi da plačem.
Odakle tim kvazinovinarima pravo na takve nebuloze? tko su oni da o tome odlučuju??? Metallica je možda jednom davno i bila jedan od najboljih bandova, prije 20 i kusur godina. Danas su preseratori, pogotovo onaj pizdun Urlich, a Hammet je gay.
Kakav usrani Green Day??? Punk-pop-skate-boy band sa pjesmama o drkanju i bacanju govana na trijem susjeda, a sada odjednom borci za "slobodu" Iraka i pljuvanjem po politici SAD-a. Smijeh.

I sada, neka je za vjerovati tom Kerrang! magazinu, za 2 godine će nam možda najbolji Death Metal band biti Red Hot Chili Peppers, čija nas brutala sviranja uveseljava već godinama

Prestrašno.
Brko je offline   Reply With Quote