View Single Post
Staro 28.08.2009., 10:39   #151
Amepshi
Premium
Moj komp

Amepshi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Eto, ono sto me u prostreetu ugodno iznenadilo bile su cestovne utrke Ebisu i Nevada. Ova prva, Ebisu, je bila puna zelenila. Jebeni trenutci su spustanje na onaj most u kotlini te ulazak u grad. A Nevada je zacudjujuce zanimljiva bila. Dugi potez sa par dosadnih zavoja, no graficki mislim da su izvrsno pogodili kako izgleda pustinja!

Bio je tu i onak kvazi Autobahn, ali te su staze bile toliko prekratke i vozacki neizazovne, da nemam bas puno sto pozitivno o njima reci.

Zelja za novi SHIFT? Da izdaju editor staza i da zajednica moze izradjivati svoje staze...

Mada da budem iskren, koliko god SHIFT bio dobar (los), mislim da su naslovi s konzola ipak daleko vise odmakli. Nova Forza, novi PGR, GT5. Znam da neki josh nisu izasli, no misljenja sam da NFS nema tu sto traziti...

Inace, svi ste culi da su u Maxisu najavljena velika otpustanja jer je EA pred njih stavila nerazumne zahtjeve sto se tice prodanih primjeraka Sporea i Simsa3... Jasno vam je, NFS ide u totalnu komercijalu, EA im nece dati drugacije!
Amepshi je offline   Reply With Quote