Tema: Nokia N97
View Single Post
Staro 27.08.2009., 23:17   #14
Hurricane
I´m CREEPING DEATH !!!!
Moj komp

Hurricane's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ja sam kupio Nokiu N97 prošli tjedan za 3200 kn u VIP-u preko kompleta 200 i mobitel je stvarno fenomenalan uz sve njegove mane!
Kod svoje N97-ice nisam primjetio lošiju kvalitetu plastike niti škripanje dok sam pisao poruke, nema nikakvog lufta između tijela mobitela i plastike, evo da ubijem prvu netočni info! Što se tiće software-a, istina još je bugovit, već sam skinuo najnoviji firmware ali
još treba nadogradnje i još će izlaziti novih firmwarea.

Što se tiče memorije....... ne treba previše govoriti, već sam stavio na njega 230 pjesama, i cijeli koncert od Metallice - Cunning Stunts, što je oko 2GB, kvaliteta prikaza je bolesna, bez ikakvih trzanja, zvuk je solidan, na slušalicama je fantastičan!! Na njemu dobijete dosta odličnih programa, meni je recimo odličan AccuWeather, Bloomberg, WorldTraveler, MAPS i Youtube! Web surfanje je solidno, al moglo je biti malo bolje napravljeno, nadam se da će to biti riješeno sa budućim firmwareom!!

Cover za kameru NE GREBE leću kameru, otvorio sam i zatvorio poklopac barem 20 puta zaredom i leća je savršeno očuvana, kamera ima odličnu sliku, a i snimanje je odlično u 30FPS-a!

Pročitao sam do sada barem 3 članka u kojem se pljuje Nokia N97 i kolko mi se čini da su ih pisali s namjerom da potkopaju N97 i pokažu ga inferiornim naspram iPhonea, kojemu je N97 zapravo jedini pravi konkurent od kad je izašao!!

Po meni mu jedina mana bugovit software koji se ispravlja i jedino podržan mp4 format za video, a to su rekli da će se promijeniti za novijim softwareom!

NOKIA N97 JE FENOMENALAN MOBITEL, PO MENI BOLJI OD iPHONEA A U BUDUĆNOSTI ĆE BITI JOŠ BOLJI S DOLASKOM NOVIJIH FIRMWAREA!! OSOBNO GA NI JA NE BI UZEO ZA 6000 KN DOK SE CIJENA NA SPUSTI, ALI U VIP-u SU NAPRAVILI ODLIČAN POTEZ SA KOMPLET TARIFAMA!!!
Hurricane je offline   Reply With Quote