Citiraj:
Autor Red_Dragon
Igra je zakon kao i prvi dio. Mislim da ipak ima više bugova i to na bitnim dijelovima igre.
|
Modovi ispravljaju večine bugova.
Evo ja sa OGSM- modom nisam naletio na nijedan pravi bug koji se provlačio kroz sve patcheve
Što je dobro sa tim modom on ima večinu toga u sebi, dakle ne treba stavljati 5 modova da se pokolju jedan sa drugim.
Ovdje imaš sleeping bag, bugove popravljene, možeš TRADE-ati sa svakim (vrlo korisno, ali četo drugi imaju malo novaca, pa trader i dalje bude prava opcija
Jedino što ne ispravlja ono lasersko nišanjenje NPC-ova sa granatama. Na 200 metara ju baci tik pod noge
Istina za save-ove, treba ih imati more
A ja konačno sam ja bio skupio za
Duty Exoskeleton 
Yebačko odjelo, može se trčati, a nosivost 85 kg, + artefakt što daje nosivosti + 20 kg, milina
Još sam ga nabrijao totalno
Puške:
SVUmk2 (dobio od bossa Freedoma, ubio ga :/ - sorri stari

)
Bolest od snajpera, predobra puška, ali jako malo metaka za nju.
Ja sam se stalno vračao u Yantar kupovati ih još, a skupi ko suho zlato
GP 37 - puška sa kojom sam najviše išao
Tunder S14 - dobio od šefa Duty-a kad sam im se pridružio
Odlična puška, brz fire rate i još bacač granata
SA Avalanche sa optikom
Dobio u Cordonu i uz GP 37 najviše koristio
SVDm 2 - veći brat od SVUmk2, jači damage, ali se sa njom ne može trčati, jako ga malo koristio, večinom stajao u kutiji u bazi Dutya
Sve sam kasnije nabrijavao, jer sa 105 kg nosivosti svašta se dovuče nazad Traderu pa se zaradi, makar nisu to neke pare u usporedbi sa Clear Sky bez moda, gdje se dobiva po 10x više novaca za neke iteme, na ovom modu OGSM što ja igram prodajem za kikiriki
Te razlika noć bez baterije i nightvisiona, te sa Advanced Night Visionom
Inače sam išao večinom na ove NATO Rifles, ove Soviet PAct Waepons nisam koristio (bar ne njihove Assault Rifleove)