View Single Post
Staro 27.08.2009., 17:11   #1
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Koji pametni telefon?

Do sad nedavno sam imao iPhone 3G i bio sam dosta zadovoljan, no ukazala mi se prilika da na njemu zaradim 800kn (razlika cijene za koju sam ga kupio) pa sam ga prodao. Sad bi htio nesto na WM platformi. Koklo sam citao, mnogi se kod WM-a bune na sporost, tj. RAM se nafila i potrebno je restartat mobitel. E, ako se ne varam to bi ovi malo bolji telefoni trebali eliminirat malo vecom kolicinom RAM-a. Jedan kolega ovdje sa foruma ima HTC Touch HD (koji mi je ujedno i kandidat) i kune se da je brz ko sam vrag. Pošto ja kao student si ne mogu priuštit novi takav uređaj, kupit cu polovni, star max. par mj.

U uži izbor su mi ušla dva telefona. SE X1 i HTC TouchHD. Kolko vidim cijene rabljenih se razlikuju skoro 1k kn kod ovih uređaja pa me zanima dali HD opravdava svoju. Hardwerski kolko vidim su skoro isti (CPU 528mhz i 256RAM), jedino sto HD ima 0,8 cola veci ekran sto je podosta.

Ovdje su tocne specifikacije obojice:

klik

Kolko sam uspio skockat, na razvoju X1 je radio sam HTC sto bi trebao biti kao plus, jel?

Ajde vlasnici doticnih javite se i koje su mane/vrline doticnih? Jel HD vrijedi tih 1k kn više?

Ako ima bolji izbor slobodno napišite. (iPhone ne ulazi u izbor jer sam ga imao i ocu nesto novo )
Problem je offline   Reply With Quote