Citiraj:
Autor danc00
Kakva galama, jedan uskličnik je, ne više njih ! Zakaj bi se ja na tebe galamil? 
Samo sam ti htel reči da nemreš znati kaj bude za 4 godine, gtx je super kartica danas i bude to još neko vrijeme, al več sad su u najvai igrice koje budu radile probleme toj kartici, a kamolo za 4 godine...a kad se neko igra na PC-u, težnja mu je čim bolji detalji a ne lošiji, stoga bu za 4 godine kartica došla 200kn i isto tak bude ko danas 8500GT, pa se ti naigraj s njom !
Jednostavno nema smisla uzimat komp za narednih 4 godine, to je ionak 100x rečeno !
|
2 uskličnika i sad još
3 u ovom zadnjem postu ali OK valjda si loud speaker pa ti je to pod normalno

Mi smo se malo zagubili u temi i naravno da svatko ima pravo da misli što hoće ali u načelu mislim da se slažemo da je besmisleno kupovati 2 GTS250 i stavljati ih u SLI s postojećom konfom koju čovjek koji je postavio pitanje ima kada se na rezoluciji, ponavljam
rezoluciji 1280x1024 može jako solidno igrati sljedećih par godina kad bi ju nadogradio s boljim procom i grafom tipa GTX260 a sada neko vrijeme apsolutno nema nikakve potrebe da se postojeća grafa mijenja i nadograđuje. Po meni bi tu prije išla promjena proca i eventualno monitora pa onda nova GTX beštija