View Single Post
Staro 27.08.2009., 12:05   #344
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor A-V Pregled postova
Drugim riječima vrate mi se svi podaci koje bih izgubio da mi je disk riknuo a da nije bio u raid polju. Dakle - određena sigurnost postoji i tu sam izveo sličnost s backupom. Što je u tom razmišljanju pogrešno...
Joj, nista ti se ne *vrati*.

Jednostavno ne "izgubis" podatke koje bi imao na jednom disku, onako, pojednostavljeno do bola.

Citiraj:
Ok, ovo nisam znao, hvala na tim informacijama - to baca sasvim novo svjetlo na sigurnost RAID-a.
Popularizacija RAID-a stavljajuci sarena slova na kutiju svake ploce koja kosta preko 250kn ne pojednostavljuje samo problematiku.

Nitko te ne "odgovara" od RAID-a zato sto te mrzi, nego samo zato sto ces imati vise stete nego koristi. Ako nemas niti diskove niti kontroler, uzmi disk od 2TB (ili koliko vec), tutni ga u ladicu, presnimi p0rn na njega jednom dnevno/tjedno/mjesecno i drzi ga medju carapama, ko sto je baba nekad drzala dojč marke tamo.

Simple as that.

Kao sto smo ti svi rekli, postoji toliko izvjesnijih kombinacija koje bi ti mogle bespovratno ubiti sve podatke, imao ti RAID ili ne.

Citiraj:
Stvarno ne razumijem ponašanje pojedinih članova na ovom forumu kao što si npr. ti. Ne znam jel to posljedica psihičke nestabilnosti koja permanentno zahtjeva dokazivanje vlastite nazovi-nadmoći korištenjem samodopadnosti u obliku šala na razini predškolske dobi.
Mora da je to.
Citiraj:
jednostavno nedostatak odgoja u onom najelementarnijem smislu.
Ili je ovo.
Citiraj:
Što god bilo, nadam se da uživaš smišljajući ove šale u okviru ''...I will take over ZZZ World..." smješkanja...
Ili pak ovo.

Najbolje da konzultiras B*lju.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote