View Single Post
Staro 27.08.2009., 11:45   #470
Hurricane
I´m CREEPING DEATH !!!!
Moj komp

Hurricane's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Kao što su ti svi već tu sugerirali, ulagati u SLI je neisplativo, GTS250 ti je dovoljna za tvoj proc i monitor a sad iskašljavati pare za novi proc matičnu i još jednu grafu...hmmm i nije baš neki potez, trebao si prije kupovine grafe malo bolje odvagnuti i uzeti npr. GTX260 ili 275 pa bi bio miran na duže staze na toj rezi na kojoj igraš. Napajanje koje imaš bilo dovoljno za 2 GTS250 ali uglavnom za SLI bi morao puno više uložiti nego za jednu pošteniju zvijer od grafe pa ti je moj prijedlog da sada pustiš sve to kako je i kad osjetiš da ti noviji naslovi igara štekaju prodaš grafu koju imaš i nadoplatiš malo za neku bolju, nakon toga investiraš po istom principu za veći monitor i jači proc
Slažem se sa Clownom i svim ostalim koji sugeriraju da si ne uzmeš SLI, jer ti se trenutno sada to ne isplati uzeti! I iskoristivost druge kartice će ti biti oko 30% u igricama, što ti nije baš isplatvio kad pogledaš što recimo može GTX 275 il 285, a ako hoćeš baš high end grafu onda odi na GTX 295 pa češ imati SLI u jednoj grafi i puno bolje performanse (u Protisu ih imaš za 3500 kn). Ja sam kupio dvije XFX 9800 GX2 Black Edition, htjeo sam ih staviti u Quad-SLI pa mi sada jedan 9800 GX2 skuplja prašinu na ormaru, jer na Xp-u nemrem vrtiti Quad a Vista je katastrofa i ne podržava programe u kojima ja radim, pa sada čekam 7-icu, a do sada sam sve najnovije igrice vrtio na 1920 x 1200 rezoluciji na full detaljima i išlo je sve bez trzanja, 2500 trenutno popušenih!!
Hurricane je offline   Reply With Quote