View Single Post
Staro 18.09.2004., 21:37   #182
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
U ovoj državi je stvarno teško nać poštenu firmu kojoj je cilj zadovoljni kupac koji će joj se vratit kad opet bude nešto kupovao, već samo gledaju kako će zajebat na razne načine.

Meni su npr. pri kupnji nove konfe u Procesor Computers podvalili Windowse XP na njemačkom koji su trebali doć s nekim Gericom laptopom; na kraju su zajebali i mene i tipa koji je kupio laptop; konfu su složili i instalirali Windoze na engleskom radi testiranja i računali da ja neću skužit, a i nisam jer uopće nisam obraćao pažnju do prije 2-3 mjeseca kad sam formatirao disk i išao instalirat Windowse. Tu konfu sam kupio prije više od godinu dana.

Jednom prijatelju kojo je kupio konfu kod njih nije valjala Samsungova CD prža, a Manli 9200SE se kvarila više puta, a jednom su drugom prijatelju zavidali matičnu na kućište sa dva šarafa, tako da ga je neugodno iznenadilo kad je pokušao uštekat monitor - matična je skoro aterirala na dno kućišta.

A što je još najgore ja sam u ovoj firmi kupio A-data USB stick od 128MB za 263 kune ne znam što mi je bilo toga dana.

Iako je svrha ovog threada opisati neke smiješne zgode iz informatičkih firmi proizašle neznanjem zaposlenika dotičnih, htio sam se izjadat i apelirat da bojkotirate ovu firmu za vijeke vijekova. Procesor
Emissary je offline   Reply With Quote