okretanjem ventova u napajanju bi postigao jedino da je sve skupa jos toplije nego je sada. Naravno ne odmah nego nakon nekog vremena. Isto vrijedi i za ovo s okretanjem tog straznjeg venta. Kratkotrajno je dobio nesto bolji rezultat ali oklada da nakon duzeg rada sve postaje puno gore nego sto je bilo kada je vent radio ispuh.
Ovako je kompletna funkcija ispuha ostala na napajanju i nije uopce cudno da se isto toliko pregrijava.
Eventualno bi moglo pomoci postavljanje jednog venta za upuh na mjesto ispod i okretanje ovog gornjeg u prirodnu poziciju. Tako bi se stvorila ocito nuzna struja svjezeg zraka i ujedno rasteretilo napajanje od vruceg zraka.
I da, pogledati da nije voltaza proca malo prevelika. Mozda se netko igrao s njime (prosli vlasnik). Imao sam 1700+, bio je hladjen s Igloo Silent Breeze. U odnosu na ovoga s slike puno kvalitetniji (bakar...bemti al je to bila fora u to vrijeme

) ali totalno necujan (to je bila jos veca fora, ipak su to bila vremena coolera na 5000rpm) tako da vjerujem da bi performansama morao biti tu negdje ili losiji. I nikako se ne sjecam da je bio toliko vruc ili da mi je pregrijavao moje MS napajanje.
i da, dremelom bi mogao barem izrezati ovaj mesh od tog case coolera. Nije da ce se vidjeti ako te to toliko pati a barem ces mu dati zraka. Ovo tvornicki je ocajno. Mora biti na barem 3K rpm da ista zraka potjera kroz to sito