Dakle, o čemu je riječ. Konfa je iz siga. Intenzivno s ekipom igram C & C Generals: Zero Hour. Preko hamachija. I funkcioniralo je besprijekorno do nedavno.
A nedavno je promijenjen router i friško instalirani windowsi (xp SP3, tak je i prije bilo) te je igra nanovo instalirana. Nema drugih igara instaliranih na kompu. Komp je čist od nametnika.
I šta se počelo događat. Jednostavno je počelo trokat u igri (smrzne pa nastavi normalno). To napravi desetak puta te me na koncu izbaci iz igre na desktop. U biti čujem zvukove iz igre al klikanje na ikonu generalsa u trayu ne rezultira vraćanjem u igru. Kao što je radilo prije dok je bilo normalno. Plus što mi je jednom skroz sjebalo grafiku i dobio sam
ovo. Nakon toga sam napravio reinstall drivera od grafe u safe modu i instalirani su najnoviji driveri. Neko vrijeme nismo igrali da bi neki dan opet počeli al problemi ostali isti. Evo maloprije opet. Plus problemi nakon izbacivanja iz igre. Evo sad skrolam po forumu, i to izgleda isprekidano, trzavo. Dakle sumnjam na grafu.
Temperature su
ove, ukoliko everest ne laže.
Probat ću reinstalirat igru, al nekak sumnjam u to.
Da me ne zajebava ploča? Postojao je prije sličan problem s grafom (3870) koji je rezultirao dobivanjem 4850 zbog garancije. Al i s njom su se ponovili isti problemi te se ispostavilo da je preveliki OC proca uzrokovao probleme s grafom te je ta 3870 najvjerojatnije bila ispravna te su mi ovi iz HG spota bezveze dali novu. OC mi je trenutno minimalan te bih to eliminirao.
Ne znam više koji k se događa.
Tnx unaprijed.