Tako je, na Linksovom forumu se nalazi puno detaljniji i citljiviji tutorijal. Moje su samo slike i 'kostur', tekst je ispravljen od 'Burka' i nemam potrebna autorska prava da bih mogao staviti na druge forume. Ako se Burko slaze, mogu editirat prvi post pa ubacit tutorijal od Burka.
Promjena kondenzatora, sklapanje nove konfiguracije, instalacija Windowsa XP i downlodanje istog (DE verzija), prvi dan radio do 2 ujutro u vezi kondova i tog, drugi dan do 4 ujutro skidao kondove, treci dan ujutro u 9 se pojavio u Linksu, kupio konfu i vec je u 12h bila 'dostava' covjeku cija maticna je. I ostao sam kod covjeka do 21h instalirati drivere, sve potrebne podatke i sl...
Sto se maticne tice...
ukratko:
u napajanje je dosao veci napon od 250VAC (prvo padne na 200VAC, pa naglo na 250VAC ili vise). nakon promjene kondova, spojeno na isto napajanje, i maticna radi, samo nece BOOTat, i jos jedan kondenzator je otisao.
Promjenit cu sve 'zelembace' na maticnoj (s time da mi je ostao jos jedan kond koji je malo bolje kvalitete, pa neznam kako cu to rijesit. Nema ih ni E.C.

) i staviti novo napajanje pa vidjeti... Nadamo se da integrirci nisu dobili po piksi (kondenzator trpi i 20% veci napon, integrirci samo 5%).