View Single Post
Staro 26.08.2009., 09:11   #1232
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor d'beast Pregled postova
slična stvar se meni dogodila na ovoj sa S1 rev.1, al srećom sam stavil previše pa se temp nekak uspijela odvoditi, uglavnom oko 90 stupnjeva čim sam pokrenul sistem
od onda kod stavljanja uvijek bočno okrenem grafu da vidim dal ima lufta između baze i gpu-a
veoma korisno ako neku sitnicu krivo napraviš
okretao sam ja i bocno karticu da vidim dal je sve dobro sjelo. al eto, zalomilo se. izgledalo je da je sve sjelo kak treba.

Citiraj:
Autor maX Pregled postova
Da, vjerojatno ti se zbog distancera onda pregrijala i sve što je slijedilo nakon toga je bilo nepotreban posao i zajebancija. Nisi niti trebao šrafe potrgati budući da se grafa već družila s ekipom na nebesima
evo da te obavjestim da sam uspio nabavit sarafe. sad sam kupio odma 10 komada tak da mislim da mi ih nece falit. bar se nadam

btw, ako nekom budu trebali javim mu na pm di sam kupio da tu sad ne reklamiram nikog.

i sva sreca pa sam odma naso. jedino im glava nije ista. ova je za plosnati/ravni sarafciger dok su originalni za krizni.

Citiraj:
Autor Chome Pregled postova
Ovisi vjerojatno o samom dizajnu kartice jer kod nekih očito sa distancerima baza hladnjaka ne nasjeda dobro odnosno ne dodiruje gpu jer su distanceri previsoki.
heh, ja sam to prekasno naucio
Cuky je offline   Reply With Quote