View Single Post
Staro 25.08.2009., 23:05   #22
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Hebote mladiću, jesi ti bacio petardu u kućište možda? FYI, na svakom ventu imaš otisnutu malu strelicu koja ti tumači kojim putem ide zrak kroz njega=smjer protoka=na koju stranu puše vjetrić pa okreni to kako spada
nije to,nego sam krivo nacrtao,u sljedecim crtezima je donkle bolje
a jbg mlad sam ucim od pravih modding majstora

Citiraj:
Autor TomRi Pregled postova
na skici koja predočuje sadašnje stanje je krivo okrenut crveni(tj nacrtan je pravilno a on je u stvarnosti okrenut krivo),
i izostavio si i crni ispod zelenoga, koji isto puše naprijed umjesto prema iza,
a i zeleni je krivo nacrtan, jer sada puše prema dole, ne prema cpu.

to bi onda prije bila skica sa željenim setupom, nego stvarne situacije

uglavnom zanimljiv setup svakako
znam i sam,na kasnijim crtezima je donekle bolje
uglavnom,nemoj reci da nisam domisljat i mastovit

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
sorry blava, ali ja ovo moram podijeliti sa ljudima. jednostavno moram .

dakle, rijec je ovom kucistu:

i onda se napravi ventilacija unutar kucista koja nema veze sa vezom, koja izgleda ovako:

uglavnom, preko MSNa sam mu objasnio da to tako ne funkcionira bas ucinkovito . i rekao mu da stavi sveukupno tri ventilatora; jedan 80mm (ili 92mm ako stane) na prednji dio kucista jer ima mjesto za njega (puse prema hardu kojeg dize za dva mjesta gore, vidi se na zadnjoj slici), ovaj 120mm da puse prema grafickoj (iako ce se gusiti od bocne stranice, ali jebiga), i gore da stavi jedan 92mm koji ce vuci zrak prema van. jedino ako tko ima bolju ideju .

edit.
a prije svih ovih slika sam ja trebao skuziti iz sljedece slike kako je sredena ventilacija (njegov rucni rad, vidi se darovitost):
ccc,nisam ja Van Gogh,jbg potrudio sam se docarati najbolje,
a najbolje je bilo poslikati
vidite i sami slike...

odoh sada crysis pa optereti pa onda usporediti sa temperaturama poslije nakon sto napravim kako mi je receno