View Single Post
Staro 18.09.2004., 01:48   #175
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Re: Zadnje sranje u HG šrotu

Citiraj:
Originally posted by tor
Došo ubost ASUSOVU A7N8X-E DELUXE!!!!! matičnu. Uredno platim, dođem na skladište da preuzmem robu i lik mi dofura matičnu u vrečici!!!! Kakva kutija, kablovi, driveri!!! U fucking vrečici (otpakiranoj naravno)
LOL, This bag is not a toy. baciš ju tipu prek glave i zadaviš ga njome.
Citiraj:
Originally posted by tor
Ja ga uredno pogledam i kažem da se vrati u skladište i donese mi jednu u kutiji, ono ako može nova
Daj tor stvarno pretjeruješ, tko je vidio u dućanu dobivat NOVU robu. Svašta: evil : iI još bi jadnog čovjeka tjerao d ahoda do podruma i da TEBI traži kutiju. : nono : stvarno si grozan.
Citiraj:
Originally posted by tor
Lik mi odgovara da oni tako dobijaju te matične!!!
Tip ti ne laže oni gore na izdavnaju ih tako dobivaju.
Citiraj:
Originally posted by tor
Ja na blagajnu, pametna ženskica mi tuli isto. Steram sve u krasni kurac, uzmem lovu, odem u Links u uzmem tamo. Novu, u kutiji.
Mislim ono, svašta sam vidio u vrečicama, od grafulja do IDE uređaja ali matične još nisam.
MOžda je to neka posebna sepcial edition koju Links ima.., jer ne mogu si zamsiliti da tako kvalitetan dućan kao Techno megastore ( s mini parkingom za 11 autiju) nema takve matične, Ah moj svijet se srušio...
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote