View Single Post
Staro 24.08.2009., 22:22   #1
Fire Fox
Premium

Fire Fox's Avatar

Datum registracije: May 2004
Problemi sa linijom i 4 rutera T-coma

Imam problem sto mi linija puca imam SE 555 i od 01-24.08 imao sam 253 pucanja veze zvao 0800 9000 dosao monter kaze da je SE555 u banani , a ja u medjuvremenu probao dva SE555 i Dlink i isto prekidi čovjek ostavi Ruter pod nazivom Siemens SX763 i ode kad ono ponovo prekida prijavim kvar ponovo eto njega kaze treba promjenit 70m kabla od stupa do kuce i kutiju na kuci i to su dosli i promjenili i opet puca veza. Zovem ponovno dolazi monter i mjeri mjeri i kaze spliter u banani zamjeni spliter, ponovno mjeri i kaze ISDN u banani pa zamjeni i njega. Ok rekoh sad ce radit kad ono sis mis 0 bodova opet prekida zovem ja kaze prijavi smetnju ja tako i napravim dodje treci monter tehnicar mjeri na izvodu - mjeri na uticnici - mjeri na modemu i kaze da mi se ulazan i trenutna brzina tuku i kad se izjednace napravi prekid. Rjesenje smanjit brzinu kako smanjit ja bi jos poveco ali kaze to je jedino rjesenje i ode......
I sad na sto muka:

1.Istina da ovaj novi modem Siemens SX763 bolje podnosi liniju i manje prekida ali kod njega mi je problem sljedeci:

1. Nemam sva 4 port zbog IPTV
2. Nema Firmwere za ubacit da je no IPTV

Buduci da su mi potrebna sva 4 porta a imam samo dva porta a treba 4 i da mogu radit port forwarding i da ima dyndns client itd.

Moje pitanje sto ucinit trenutno doma imam 2 Siemens SE555 i Dlink G684T

Dali postoji mogucnost jedno od ta 3 uredaja iskoristit da uparim sa SX763 ili sve to da stavim bubanj ,a kupim nesto da mogu koristit kako treba.Napomena svi uredaji su mi umrezeni kablom ne koristim Wireless

A ako postoji neka opcija druga da netko ima iskustava sa cim uparit SX763 a da se moze podesavat.

Isprika na poduzem postu ali napisao sam da se zna sto je radjeno i da je T-com digao ruke od svega pa se moram oslonit na ideje experta ovog foruma svaka ideja dobro dosla.

Hvala i pozdrav

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Sve je hitno kad se kasno trazi !
...........................................................
Fire Fox je offline   Reply With Quote