OK, nakupilo se ovdje svakakvih gluposti...
Citiraj:
Autor Hellsing
aha zo,ok....usput kad sam tu da pitam ovdje ono sta mi matta nije znao odg...ocu da probam gps al da mi mjeri brzinu da si provjerim kolko mi laze kazaljka na skutu i nikako nastimat na mobu da mjeri....
|
Ti se za početak nauči pisati rečenice onako kako spada ili ne piši pijan, ovo ne liči na ništa, čitam po već peti put i ne shvaćam šta ti, u biti, hoćeš?
Citiraj:
Autor domy_os
Vidim da je par ljudi kupilo nosače za auto pa me zanima imaju li oni i punjač u sebi ili su baš samo nosač? Je li izašao neki noviji i bolji model za ovaj mob? Kupio bih neki na vakuum, ali ne znam koji...
|
Eh, ko će ga samo znati koliko ih postoji... Nema potrebe, ali stvarno nema potrebe kupovati nešto takvo, jer ispod 300-400 kuna ne prođeš a da ne pričam o običnom auto držaču s potpisom Nokije koji košta 350-tinjak kuna. Odeš lijepo u neki vip ili bilo koji drugi centar - auto punjač za 5800 je 35 kuna, vipov vakuum auto drzač 45 kuna i eto ti ful korisne opreme za samo 70-ak kuna, šta ćeš bolje.
Citiraj:
Autor ECHO
Kako vratiti postavke na default jer sam nešto prčko  i nemogu dobijati poruke mogu slati ali neprimam.Pretpostavljam da sam nešto obriso ili krivo napisao kod postavki ali neznam šta pa mislim da bi to mogo riješiti problem, barem se nadam.
Hvala.
|
Pa mislim da u svakom mobitelu imaš blaženu opciju "vrati na tvorničke postavke", ali ako ti se ne da previše tražiti i gubiti vremena na to ubaci:
*#7370#
pazi jer briše sve sa mem. kartice!