View Single Post
Staro 24.08.2009., 19:56   #584
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Hei$$e Pregled postova
Ja osobno ne volim modove, imam osjećaj kao da varam na neki način. Npr. iako je realnije da mogu skinuti armor da npca, ipak postane glupo jer postoji masu npca sa exoskeletonom koji vrijedi cca 50000 ru.
Stavi prave modove i neće ti se činiti kao da varaš.
NPR, ja u ovom trenu sa OGSM modom, imam oko 10 000 ru (prešao Dark Valley) dok sam na istom dijelu igre bez modova imao oko 500 000 ru
Sa tim da sam bez modova kupovao ko munjen, dok ovdje jedva skupim za municiju ako mi specifične ponestane...

Ponajveći razlog je to što više mrtvi NPCovi ne daju smješno visoke cifre metaka, a one kutije koje se mogu naći po bazama nemaju ništa u sebi dok su bez modova znale imati pa 500 komada metaka koje bi mogao prodati za bogatstvo

Recimo na OGSM-u je igra još i teža. A što se tiće armora i NPC-a, ja sam ubio jedno 5 dosad sa exoskeletonom i samo sam sa jednog mogao uzeti armor.

BTW, exoskeleton možeš prodati samo po smiješno niskoj cijeni (~5000 ru max ako je condition odličan)

Citiraj:
Autor Hei$$e Pregled postova
@thor: Šta će ti trčanje kad si tenk. Sve sam reko.
E premalo si rekao... kako pokrivati veće udaljenosti od baze do baze? Cipel-cugom? Jea... pješke (bez trčanja) od Neutral baze do onih free tradera u Garbageu treba 3 dana jahanja.