View Single Post
Staro 24.08.2009., 19:18   #192
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ma, ludilo, od desete godine

A prošle godine smo pušili bodove od Osijeka, Belupa, Zagreba...kao-nemamo od koga izgubit...

Da te podsjetim malo:

http://www.sportnet.hr/Rezultati.aspx?ID=236

A sezonu prije od Varteksa, Međimurja, Zagreba...

http://www.sportnet.hr/Rezultati.aspx?ID=1

Uvjek se ima od koga popušit.
Da ne pričam kak prošle godine ni ne bi osvojili prvenstvo da netko nije imao pristup kako ćemo-lako ćemo

Reći da je 25 utakmica prije kraja prvenstvo gotovo je u najmanju ruku-smiješno...a u igri je još 70 bodova.
Ja ti kažem iz onoga koliko ja osobno pratim našu ligu,da Dinamo sebe neće dovesti u poziciju da mu Karlovac i Varteks kroje sudbinu,to je sve,EOD.

Sve drugo što kažeš stoji,bodova je još ko u priči,ali za mene,prvenstvo je važno samo zbog Šibenika.Dinamo će biti prvak ovako i onako.

Taj netko kako ćemo lako ćemo je sad 14.Mislim da to govori samo za sebe,ukoliko imaš informaciju Hajdukovog preporoda od idućeg kola i 25-0 scorea,vrlo rado,samo podijeli sa mnom,a ja sa kladom.
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Da, sve je jedna ogroman urota

Za sinergiju da se stvori u momčadi treba proći nešto vremena, a igračima je posao da se prilagode novonastaloj situaciji isto kao što je treneru posao da ta novonastala situacija koju stvori bude sto manji šok koji bi trebao što kraće trajat. Tu zarađuju svoj pozlaćeni kruh i tu imaju za radit.

A za neke teorije zavjere, Mamiće, Kerume me iskreno zaboli briga. Ni Hajduk ni Dinamo nije Celtic.

Ma kakva urota,nitko ne kaže da je sve urota,ali je činjenica unazad par godina da je Zadar klub sa vlastitom tečajnom listom,od toga da se 2mj unaprijed kalkulira po konobama da će Zadar-Šibenik završit neriješeno, kako je često i bilo,do toga što sam sad čuo iz prve ruke,tetka iz Zadra,da ulica već bruji koliko je uplata bilo sada na 0-0.

Nit je zadar preslab nit je dinamo svemoguć,prosipanje bodova je po defaultu,tu nema diskusije,ali po meni i rezerve dinama moraju dobiti zadar - u zadru.

A ja sam službeno član dinama od 1987. Pa kaj sad!
Ma nije to poanta hvalisanja,nego da pratim neki qrc,i ne pišem na temelju zadnjih 3g.Bolje da si član RB Salzburga nego Dinama..,jači su ti.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 24.08.2009. u 22:10. Razlog: nije ti ovo modra lasta...
thedream je offline   Reply With Quote