View Single Post
Staro 24.08.2009., 15:39   #164
fordam
Premium
Moj komp

fordam's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Evo Hardveraj.hr jos uvjek ''radi''

Srecom po mog prijatelja da me je pitao vezano za donju prepisku emailova i ponude za monitore :

lijep pozdrav,

na navedenu cijenu na webu Vam odobravamo 20% popusta, znači Vaša cijena bi bila 3871,48 Kn po komadu (sa uključenim PDV-om). Molim Vas informaciju što je prije moguće jer imamo još trenutno 2 komada za isporuku odmah (odn. 1 dan po uplati). Treći komad bismo Vam mogli isporučiti u petak ili ponedjeljak kad nam stiže nova količina. Ponavljam, naša dostava na Vašu adresu je uključena u cijenu!

lijep pozdrav

Hardveraj
Darko Tubić
Mirka Bogovića 56
10 430 Samobor
info@hardveraj.hr
www.hardveraj.hr
GSM: 385/99/3365 952
Poštovani

Primili smo Vaš email, zanima nas još moguči popust za ta 3 monitora. Danas tokom dana ocekujemo jos dva odgovora na naš upit pa cemo Vam se javiti sutra tokom dana.

pozdrav

Hardveraj web shop wrote:
lijep pozdrav,

u subotu sam Vam poslao mail sa upitom da li želite da Vam pošaljem ponudu na firmu za tražena 3 monitora? Ukoliko trebate ponudu molim Vas pune podatke (naziv, adresa, matični broj, kontakt telefon) kako bih Vam mogao poslati ponudu.

hvala i lijep pozdrav

Hardveraj
Darko Tubić
Mirka Bogovića 56
10 430 Samobor
info@hardveraj.hr
www.hardveraj.hr

__________ wrote:
Zanima nas nabavka 3 monitora http://www.hardveraj.hr/shop/product...a163decf4694c7
E sad danas jos ovaj email :

lijep pozdrav ponovno,

evo upravo sam dobio odobrenje da Vam mogu dati još 2% popusta obzirom na traženu količinu monitora, no molim Vas ako je ikako moguće da mi danas što prije javite da li biste ih uzimali da znam radi rezervacije (imam još neke upite pa da znam planirati). Ako nije problem, ujedno Vas molim podatke od firme da Vam pošaljem ponudu (i broj telefona za kontakt).

hvala i lijep pozdrav

Hardveraj
Darko Tubić
Mirka Bogovića 56
10 430 Samobor
info@hardveraj.hr
www.hardveraj.hr

fordam je offline   Reply With Quote