View Single Post
Staro 24.08.2009., 14:06   #1
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
(riješeno) Micanje MAC filteringa s Thompson ST780

dakle da vam opisem pricu : bivsi susjed mi ima t-comovog thompsona i komp mu je spojen s onim n jihovim usb stickom s tim ruterom jer nema mrezne kartice [komp je stara krama] i sad mu je wlan bio nezasticen i pozvao me da mu ga zastitim... i ja sam otisao, namjestio po onim glupim uputama wep 13 znamenkasti key ali sam slucajno izgleda ukljucio i filtriranje mac adrese [najvjerojatnije] i sad puf...nema nicega...nemogu na internet niti pristupit ruteru prikazuje on mrezu ali kad upisem key onda mi samo opet pokaze popup da se spojim e sad razgovarao sam s ovim iz tcoma i rekao mi je da ga ili spojim preko lan-a ili resetiram ruter.meni se iskreno ne resetira ruter jer je tu jos maxtv pa mi se neda opet sve to namjestati. a sad je onda opet sljedeci problem : komp je prastar pa nema lan utor u sebi. e sad sam vas htio pitati bi li ja mogao prikljuciti sa patch kabelom ruter na svoj laptop pa otic na IE pa se spoji9t na ruter i promijenit mu to za MAC ili bi to mogao napraviti jedino preko kompa na koji je do sad bio spojen. eh da i bi li onda trebao i instalacijski cd da instaliram na laptop ili samo ustekam ruter[imam i netbook i laptop ali daleko mi je jednostavnije koristiti netbook]? unaprijed hvala na konstruktivnim odgovorima
Red Dwarf je offline   Reply With Quote