Citiraj:
Autor Router
Nista rjeseno nije , puno prerano je ... Dok matematika ne kaze da je rjeseno , sve je otvoreno .
|
Vidjet ćeš..ne znam samo tko bi mogao zaprijetiti Dinamu,Karlovac? NHF ali priznam im pobjedu protiv Belupa,koji je također teški zaqrc,sreća je njihova šta nemaju na nikoga naletiti,u kakvom nam je stanju liga.
Mogu se slomiti eventualno u Rijeci,Šibeniku i Osijeku koji su nezgodna gostovanja,ostalo je zeka peka,kukuruz liga.
Pratim HNL sigurno 15g i ovakav start Hajduka je dovoljan razlog da svi odu, a igrački,govorim o kvaliteti samo,Ibričić i braća Sharbini su bolji od 90% kadra naše lige,problem Hajduka nije u igračima,jer su oni po meni vrhunski,nego isključivo u upravi.
Ne bi se začudio da namjerno gube čak,loši jesu,ali pokazivati takvu nonšalanciju,pa to je dolje živi raspašoj,blažen bio dan kad će ih Štimac preuzeti,lupiti koji šamar i potjerati pola momčadi neposlušnika,ali ponavljam po meni,igrači nisu krivi oni su samo nezadovoljni,i Hajduk bi se morao prošetati našom ligom svuda osim kod Dinama.Šteta..
Ne dajem previše kredita kako se vidi novim prvoligašima,pa ni Karlovcu makar ih Pamić dobro teše,ali sjesti će stvari na svoje mjesto vjerujem,i biti će među prvih 6 ekipa,i to je velik uspjeh. Tu se slažem da do kraja ima mnogo,ali za pitanje prvaka,Dinamo to sebi ne bi dozvolio,da se sa Karlovcem tuče za 1. mjesto..svaka im čast,ali ne.
@jelc - smiri živce,pričam šta i ti,na svoj način,sugeriraš da će im Karlovac pomrsiti račune? tko,Varteks?
http://www.prva-hnl.hr/1-tablica.php
Ma daj molim te..dinamo osvaja naslov,gotova priča.Samo gol razliku već sad pogledaj,a ovo što su u Zadru napravili bolje pitaj kladionice koliko je uplata bilo na čisto neriješeno,i poluvrijeme/kraj da će biti 0-0,čak sami rezultat 0-0 je jedno preko 9.50 tečaj,pa ti računaj,o čemu ja pričam,jadan ne znam,jednom sam se kladio di i Kuže i ekipa,jednom ih vidio u životu,i jednom pričao sa nekolicinom igrača iz Šibenika dolje i Zadra..