Citiraj:
Autor Medulin
krivo si prezime decku napisa 
goran paracki  btw.samnom je decko igrao u istri 
|
Da, znam

Zajeba se u onom silnom zanosu dok sam pratio Live text prijenos na netu
Citiraj:
Autor Roberto
Neki idioti čak ni miroljubive Škote nisu u četvrtak mogli pustiti na miru da piju i pjevaju na Cvjetnom, nego su ih htjeli šorati. Srećom pa je bilo policije da ih obuzdaju.
|
Čekaj, šta je fakat neko htio se ići tuči sa Škotima??? pa koji su to kreteni, Bože dragi. goli otok i tucat kamen. ili čistit minska polja kukom i motikom. druge nema
Citiraj:
Autor AdmiralST
e pa eto moš sad reć da znaš navijača hajduka koji će primit zajebanciju na svoj račun.
a to ko je kriv za stanje u klubu, mogu ti samo reć da je moje osobno mišljenje da bez benzine se to neće rješit. mislim jebeš ti svagušu kad ga se nešto pita,ovi samo gleda u Keruma. pa jesi ti sinko predsjednik ili si koji kurac. ma mislim općenito koji su tu likovi u igri to nije normalno
|
Moje mišljenje je da je Hajduk bio puno bolji dok su bili u financijskom kolapsu i kad su visili nad bankrotom. Čak su i 3 naslova uspjeli ušićarit u tom periodu. Sada imaju para, ali naravno, di su pare, tu je i ekipa prava masna od janjetine da se pobrine da bude sve po njihovom. U Dinamu se zna, jedan klub - jedan vožd. Dok u Hajduku se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Oke, zna se ko plaća - Torcida i stanovnici Splita i okolice.