View Single Post
Staro 24.08.2009., 09:25   #175
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Medulin Pregled postova
krivo si prezime decku napisa
goran paracki btw.samnom je decko igrao u istri

Da, znam Zajeba se u onom silnom zanosu dok sam pratio Live text prijenos na netu

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Neki idioti čak ni miroljubive Škote nisu u četvrtak mogli pustiti na miru da piju i pjevaju na Cvjetnom, nego su ih htjeli šorati. Srećom pa je bilo policije da ih obuzdaju.

Čekaj, šta je fakat neko htio se ići tuči sa Škotima??? pa koji su to kreteni, Bože dragi. goli otok i tucat kamen. ili čistit minska polja kukom i motikom. druge nema

Citiraj:
Autor AdmiralST Pregled postova
e pa eto moš sad reć da znaš navijača hajduka koji će primit zajebanciju na svoj račun.
a to ko je kriv za stanje u klubu, mogu ti samo reć da je moje osobno mišljenje da bez benzine se to neće rješit. mislim jebeš ti svagušu kad ga se nešto pita,ovi samo gleda u Keruma. pa jesi ti sinko predsjednik ili si koji kurac. ma mislim općenito koji su tu likovi u igri to nije normalno

Moje mišljenje je da je Hajduk bio puno bolji dok su bili u financijskom kolapsu i kad su visili nad bankrotom. Čak su i 3 naslova uspjeli ušićarit u tom periodu. Sada imaju para, ali naravno, di su pare, tu je i ekipa prava masna od janjetine da se pobrine da bude sve po njihovom. U Dinamu se zna, jedan klub - jedan vožd. Dok u Hajduku se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Oke, zna se ko plaća - Torcida i stanovnici Splita i okolice.
Brko je offline   Reply With Quote