Citiraj:
Autor Drug Brko
tako jasno  Zejebavalo se je na račun Dinama u sezoni 2004/05 pa što onda. Nisu ni zaslužili tada bolji tretman. Svatko normalan će prihvatiti zejebanciju na račun svog kluba ako igra katastrofalno, Hajduk recimo ima sada lošu seriju. ali ovo... mislim, ako se već šoraju i vole šorat, nek se dogovaraju i makljaju, that's fine with me, ali neka to ne rade po autoputu jer će neko najebat ni kriv ni dužan.
|
iman ja dobru livadu na selu,prostranu,čak ima i jedna u obliku amfiteatra pa ako žele rado je dajem u koncesiju pa nek se mlate.zamisli sad kako je nekom turistu bilo koji je doša na godišnji,sta na pumpu ulit gorivo i onda doleti 100 kretena i počnu se mlatit.i recimo slučajno najebe on i žena mu i dica u autu,pa jebemu mater jel pumpa misto za obračun? pa nek se mlate u nekoj vukojebini. a ne na autocesti. al i to je uvozni proizvod ko i sve u nas nismo mi to izmislili :-)
šta se tiče slovačke policije ono nije u redu po ničijim standardima,nije da branim torcidu al ako nisu zaslužili nisu, za ovo na pumpi bi in jeba mater i jednima i drugima