View Single Post
Staro 24.08.2009., 08:21   #469
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor BlackThunder Pregled postova
POZZ svima: imam jedno pitanje i zelim cuti vasa misljenja:
Prije 4 dana sam kupio nVidia-ovi graficku karticu GTS 250, i iskreno zadovoljan sam s njom, Expert tool radi mi savrseno itd,
A moje pitanje je Koju mi maticnu preporucate, jer razmisljam kupit jos jednu takvu da ih stavim u sli jer ova grafa podrzava 3SLI, i sad me muci izbor maticne ploce, ali onda bi trebo i napajanje uzet novo jer 550 W nece moci drzat obije s obzirom da imam 3 coolera promjera 27cm sa plavim led svijetlima:
I molim vas ako imate kakav savjet koji da maticnu kupim, i dali mi se isplati uzet jos jednu takvu grafu??

TNX
Kao što su ti svi već tu sugerirali, ulagati u SLI je neisplativo, GTS250 ti je dovoljna za tvoj proc i monitor a sad iskašljavati pare za novi proc matičnu i još jednu grafu...hmmm i nije baš neki potez, trebao si prije kupovine grafe malo bolje odvagnuti i uzeti npr. GTX260 ili 275 pa bi bio miran na duže staze na toj rezi na kojoj igraš. Napajanje koje imaš bilo dovoljno za 2 GTS250 ali uglavnom za SLI bi morao puno više uložiti nego za jednu pošteniju zvijer od grafe pa ti je moj prijedlog da sada pustiš sve to kako je i kad osjetiš da ti noviji naslovi igara štekaju prodaš grafu koju imaš i nadoplatiš malo za neku bolju, nakon toga investiraš po istom principu za veći monitor i jači proc

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote