Update:
Slika na monitoru je ipak odlicna!!
Dok sam imao xp home nisam mogao postaviti da mi na monitoru bude 32 bitna boja nego samo 16 bitna (ne znam zasto su driveri zafrkavali). Sad sam na professional stavio 32 bita i malo se dodatno poigrao sa postavkama monitora i dobio sam odlicnu i ostru sliku

Tako da ona primjedba od prije ne stoji.
No dosao sam do nove primjedbe... Ovo cudo od SSD-a ima samo 4GB sto sam smatrao da je dovoljno za XP, a sve ostale programe sam mislio instalirati na ovaj disk od 160GB. E pa kita...
Nisam razmisljao da mi dio visual studia, officea i jos par gluposti koje koristim MORA dijelom ici i na C: tj na disk na kojem je windows, bez obzira sto se odabere destinacija na drugom disku. Reducirao sam instalacije na minimum minimuma da bi mi za sad sve stalo. Imam 200MB slobodnog prostora (taman da me windows ne gnjavi da moram nesto brisati sa C:-a), s tim da sam obrisao sav "višak" od windowsa (nikad nisam mislio da cu brisati stvari poput windows igrica, pa majku mu imaju 12MB, jao na sto sam spao

).
Sad ce prvi problem doci kad budem htio raditi update od windowsa i visual studia... A sigurno ce mi uskoro zatrebati jos koje smece koje ce morati ici na C: ili barem dijelom morati ici.
Rijesenje bi bilo drmnuti nanovo windows ali ga ovaj put staviti na disk od 160GB, a ovaj SSD neka svira da ne kazem cemu. E pa kita i to...
U BIOS-u su doslovno onemogucili da se boota sa ovog drugog diska!!!

WTF?!
Tek sam sad isao to probati tako da nisam stigao jos prouciti na internetu kako to zaobici, toplo se nadam da se moze.