View Single Post
Staro 21.08.2009., 11:02   #17
gums
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2008
E ovako za slične kriterije sam i ja asusa xl59...(gotovo iste komponente kao i ovaj acer samo je proc bio t3200 i ati grafika) prodao i uzeo acer aspire 5738z, novi je bio 3999kn za keš. Komponente: intel T4200(2 ghz,800mhz fsb),grafika intel gma 4500m,15,6" hd led display,4gb ddr3 memorije,320 gb hdd,optika, čitač kartica, bluetooth,kamera,4x usb port,hdmi...
Nakon asusa (s čijom kvalitetom i izdržljivošću baterije nisam bio zadovojan (koštao je 1000kn više od ovoga) moram priznati da me koliko god bio skeptičan prema aceru ovaj lap oduševljava i to : trajanje baterije - na balanced, vista x64 sa svim efektima, mreža i slično traje preko 2 sata - rekord 2,5 sata (asus na power saveru i bez efekata nikada preko 90 min) kontinuiranog rada, tipkovnica mi je višestruko bolja - ugodnija za rad i tipkanje te ima numerički dio sa strane. praktično mi je jedina zamjerka touchpad na kojji se teže navikavam.

Po meni odličan lap za nofce koje košta i korisnika koji se ne želi baš naigrati na njemu. Mislim također i da je pravi izbor za nekoga koji više voli kupiti srednju klasu pa mjenjati češće (6-12 mjeseci, kao i ja).

Prenosni kalkulator:
HP Elitebook 8540W WD928EA
gums je offline   Reply With Quote