Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 19.08.2009., 23:06   #2225
dubravkol
Premium
Moj komp

dubravkol's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ne bi ulazio u te detalje jer nisam upučen ali imao sam doma nekih 5 mjeseci wharfedale 9.1, nakon njih missione M60i, pa B&W DM303 i sad Missione M62i, i nikakve tu prevelike razlike nema. Osim što mi bowersi najbolje rade sa novijom glazbom dok missionima i wharfedaleu najbolje odgovara klasičnija muzika.

Sama izrada (finish) kutije je kod wharfedalea najgora. Po ničem mi se ti toliko hvaljeni diamondi nisu isticali osim po definitivnom manjku basa tako da bez subwoofera je to bilo jako jako loše, i po tome da sam ih morao reklamirati i natezati se jer im je krčao visokotonac. Pa sam nakon mjesec dana uspio iskamčiti zamjenu ali više nisam htio uzeti njih nego sam uzeo missione.

Pošto je sad cijena missiona takva kakva je mislim da jedni Diamondi 9.1 nemaju šta tražiti u usporedbi sa M62i jer su missioni best buy a ako i jesu lošiji po mišljenjima stručnjaka onda je to možda postotak koliko ima prstiju na jednoj ruci, znači zanemarivo za jednog prosječnog korisnika, ne smijem reči hifistu jer bi to moglo uvrijediti vlasnike nadmočnih i superiornih hifi sustava koji ne žele da ih se miješa sa običnim smrtnicima
dubravkol je offline   Reply With Quote