View Single Post
Staro 19.08.2009., 22:07   #2
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Nije da se raspada .. nego su jednostavno "zatvorili vrata". Ovo nije prvi put da su pod DDoS napadom.. zadnji put kad se je to dogodilo nije ih bilo mesec dana online i tražili su novi data centar u kojem bi imali malo bolju zaštitu protiv toga. Sad kad se je to opet dogodilo zatražili su pomoć od data centra ali su ih ovi odje***. Bobu i Maydaxu se više s tim nije dalo zezati pa su izgleda odlučili staviti ključ u bravu. Ja se osobno nadam da se buju ipak predomislili jer kvalitetnu zamjenu za njih nebudemo tak brzo imali.
Btw .. ista stvar i sa GGC-om ( čini mi se da su još uvek pod DDoS napadom) ... očito da su PBBansi i GGC svoj posel dobro delali pa su nekome stali na žulj

Kaj se tiče povratka bananih. Ak imaš zadnji .dat file sa banovima onda oni koji su do sad bili banani nebuju mogli na tvoj server ( naravno ak nisu u međuvremenu kupili novi cdkey). Ak nemaš taj file onda to znači da ti buju svi mogli natrag na server :/

btw ... igraš na kojem CELTS serveru možda ? ( međutim da si ovo vjerojatno sa njihovog foruma uzel )

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com

Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 19.08.2009. u 22:19.
IceFisherman je offline   Reply With Quote