@Zmalamuth
Eto bacio sam pogled na tvoj link i vidim da je s mmorpg.com foruma. Zbog toga sam isto upito na oficialnom forumu Aiona (nazalost sada ne mogu ustupiti link jer su forumi zatvoreni posto je i beta zatvorena) i potvrdjeno je da Hrvatska nije na tom popisu.
Na njega idu drzave koje imaju takve zakone gdje je nasilje u igrama zabranjeno i sl.
Cak nece bit ni toga ce ce RU biti odvojena, i ona ce biti u sklopu EU.
NA ce imat svoje servere a EU, kao i Azija, svoje.
@Lucius
Ne vjerujem da igra nema nista za ponudit kako ti kazes.
Dobio sam poziv za SW TOR betu i mogu rec da nema sanse da cu si dat truda da to zaigram, nema nista sto me privlaci.
Tako da po tome ne mozes definitivno tvridt da neka igre oce ili nece uspjet.
Ljudi koji vole Jmmo ce igrat aion, cabal i sta ja znam, a dugi kojima se to ne svidja ce igrat wow, aoc i sl.
Svako ima svoje ukuse i svakoj igri treba dat priliku.
Neki ne daju pa pljuju bez ikakvog razloga il' radi toga sto jednostavno ne zele dopustit da nesto bude bolje od wow. Karikiram.
Al eto 90% ljudi koje znam a da igraju WoW i da su urobali igrat Aion su vec narucili igru i vec kroz prvih par beti rekli da ima vise stvari i sadrzaja nego Wow. 

Btw previse ljudi usporedjuje wow sa svakim mogucim mmorpg-om koji izadje. Aion je daleko drugacija igra od wowa, bazira se cijela na pvpu itd. Isto ko i brdo drugih koje imaju svoj neki koncept a svi i dalje uspordjuju sa wowom.
Prizjanem i ja sam igro wow neko vrijeme, al uz sve zive mmo-e koje sma igro i dalje tvrdim da je jedan od losijih koje sam ikad zaigro.
@refugee
Istina sto kazes, al NCSoft kikad do sad se nije pokazao losim u distribuiranju igara 

Uz blizz jedini koji je uspio