nadam se da nisam povrijedio pravila foruma,a ako jesam sorry i neka se ovaj thread obrise
Trebaju mi knjige sa popisa,osim onih koje su oznacene,a bilo bi dobro da se javljaju clanovi iz Zagreba i uze okolice
ČAROLIJA RIJEČI : čitanka i jezični udžbenik za četvrti razred osnovne škole Darko Cindrić, Sanja Polak, Dubravka Težak ALFA-NABAVLJENO
ČAROLIJA RIJEČI : radna bilježnica za četvrti razred osnovne škole Darko Cindrić, Sanja Polak, Dubravka Težak ALFA
DIP IN 4 : udžbenik engleskog jezika s CD-om za 4. razred osnovne škole : IV. godina učenja Suzana Ban, Dubravka Blažić ŠK- NABAVLJENO
DIP IN 4 : radna bilježnica engleskog jezika za 4. razred osnovne škole : IV. godina učenja Suzana Ban, Dubravka Blažić ŠK-NABAVLJENO
TREFFPUNKT DEUTSCH 1 : udžbenik njemačkog jezika sa zvučnim CD-om za četvrti razred : I. godina učenja Danica Ušćumlić PI
TREFFPUNKT DEUTSCH 1 : radna bilježnica njemačkog jezika za četvrti razred : I. godina učenja Katja Barišić, Sanda Marjanović PI
MATEMATIKA 4 : udžbenik za četvrti razred osnovne škole Josip Markovac ALFA-NABAVLJENO
MATEMATIKA 4 : radna bilježnica za četvrti razred osnovne škole Josip Markovac ALFA
MATEMATIKA 4 : zbirka zadataka za četvrti razred osnovne škole Josip Markovac ALFA-NABAVLJENO
MOJA DOMOVINA : udžbenik prirode i društva za četvrti razred osnovne škole Tomislav Jelić ALFA-NABAVLJENO
MOJA DOMOVINA : radna bilježnica prirode i društva za četvrti razred osnovne škole Tomislav Jelić ALFA
GLAZBENA ČETVRTICA : udžbenik glazbene kulture s 3 CD-a za 4. razred osnovne škole Ana Miljak, Jelena Sikirica PI-NABAVLJENO
GLAZBENA ČETVRTICA : radna bilježnica uz udžbenik glazbene kulture za 4. razred osnovne škole Jelena Sikirica PI
4. LIKOVNI MOZAIK : likovna mapa s kolažem uz udžbenik za 3. i 4. razred osnovne škole Diana Foro, Renata Kokotović ALFA
NA PUTU VJERE : vjeronaučni udžbenik za četvrti razred osnovne škole Ante Pavlović, Ivica Pažin KS--NABAVLJENO
NA PUTU VJERE : radna bilježnica iz vjeronauka za četvrti razred osnovne škole Ante Pavlović, Ivica Pažin KS--NABAVLJENO
INFORMATIKA 4 : udžbenik iz informatike za 4. razred osnovne škole Vinkoslav Galešev, Ines Kniewald SYS
INFORMATIKA 4 : radna bilježnica iz informatike za 4. razred osnovne škole Vinkoslav Galešev, Ines Kniewald SYS