Teško je staviti u istu rečenicu glazbu,filmove pa onda 5.1 ili 7.1 surround, praktički nesmisleno,i nemoguće. Koliko sam ovdje,i koliko sam pročitao,i poslušao za glazbu je prvenstveno namjenjen stereo upotpunjen vrhunskim slušalicama,dok za filmove i igre možemo govoriti o prednostima 5.1 sistema,i stvaranjem surround polja.
Možeš ili kupiti super zvučnu,i midrange 5.1 sistem od Logitecha ili Creativea,imaš i Genius modele,što vjerujem da bi zadovoljilo 80% usera ovdje, ili možeš spajati na externi DAC kao sisa (syss) svoj Realtek

. Ili što je već napravio,ako sam krivo skužio ispraviti će me.
Najbolje da definiraš budžet,onda lako sve ostalo.
O toj zvučnoj čujem samo pohvale,i sigurno je da ju vrijedi isprobati,sad da li vrijedi 80 eura,za koju cijenu se da naći Auzentech ili ESi Juli@. - u to ne bi ulazio,mislim da ne vrijedi 600kn.
Imaš u Ve-milu M-Audio zvučne,5.1 i 7.1 Revolution,praktički iste kartice, niža ili približna cijena,a siguran sam bolji izbor za glazbu i filmove u tvojem 5.1 modu.
Pogledaj i ovo :
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=21151
Ali kažem,zbunjuje ovo glazba kao stereo i filmovi kao 5.1,takvo je bar uvriježeno mišljenje ovdje,a i na većini audiofil foruma.