View Single Post
Staro 19.08.2009., 11:56   #2
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Teško je staviti u istu rečenicu glazbu,filmove pa onda 5.1 ili 7.1 surround, praktički nesmisleno,i nemoguće. Koliko sam ovdje,i koliko sam pročitao,i poslušao za glazbu je prvenstveno namjenjen stereo upotpunjen vrhunskim slušalicama,dok za filmove i igre možemo govoriti o prednostima 5.1 sistema,i stvaranjem surround polja.

Možeš ili kupiti super zvučnu,i midrange 5.1 sistem od Logitecha ili Creativea,imaš i Genius modele,što vjerujem da bi zadovoljilo 80% usera ovdje, ili možeš spajati na externi DAC kao sisa (syss) svoj Realtek. Ili što je već napravio,ako sam krivo skužio ispraviti će me.

Najbolje da definiraš budžet,onda lako sve ostalo.

O toj zvučnoj čujem samo pohvale,i sigurno je da ju vrijedi isprobati,sad da li vrijedi 80 eura,za koju cijenu se da naći Auzentech ili ESi Juli@. - u to ne bi ulazio,mislim da ne vrijedi 600kn.

Imaš u Ve-milu M-Audio zvučne,5.1 i 7.1 Revolution,praktički iste kartice, niža ili približna cijena,a siguran sam bolji izbor za glazbu i filmove u tvojem 5.1 modu.

Pogledaj i ovo :

http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=21151

Ali kažem,zbunjuje ovo glazba kao stereo i filmovi kao 5.1,takvo je bar uvriježeno mišljenje ovdje,a i na većini audiofil foruma.
thedream je offline   Reply With Quote