Imao sam Innova par mjeseci, a sada imam C905.
Razlike su ogromne, ali ukratko:
Pusti priče, C905 ipak radi bolje slike. Stvar je u tome da je kamera od Innova dosta "troma", odnosno katkad i po danu slike znaju ispast mutne ako nisi mirne ruke, dok se C905 to ne može desiti. Razlika je u tome što Innov možda malo ljepše i bogatije boje prikazuje, no kada se tako nekoliko puta iživciraš zbog mutne slike (a da ne spominjem po noći), onda shvatiš da je to totalno nebitno

Innov je dosta kvalitetnije izrađen od C905, Symbian je posebna priča, malo je trom, pa ako nemaš živaca onda poludiš i tako...
Pretpostavit ću da znaš što je symbian i koje su mu prednosti...
Innov ima veći ekran, iako se po suncu C905 bolje vidi...
Softverska rješenja (pc studio npr.) od Samsunga su katastrofa, kao i podrška. Koliko znam još ni jedan firmware nije izašao za Innova, a itekako imaju bugova za riješit, dok SE svaku malo izbacuje firmwareove, imaš myphoneexplorer aplikaciju koja je zakon, dummy softver od mobitela je jednostavniji, šta znači da folder koji napraviš na mobitelu, i vidiš u mobitelu, dok Symbian ima gadnu naviku sve svrstavat kako njemu paše (npr. napraviš dva foldera za slike, recimo Javno i Privatno

no to njega nije briga, u mobitelu on to sve prikazuje zajedno), itd.