View Single Post
Staro 18.08.2009., 20:14   #130
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Moje prvo Diskont24 iskustvo...mmmmm...Nezaboravno i presmiješno Jednostavno ne mogu vjerovati koliko ljudi u ovoj branši mogu biti neozbiljni. Here goes: jučer ujutro nazovem dotični shop pošto sam u Rijeci pa mi i nije baš na dohvat ruke, čovjek mi se javi, dosta susretljiv, čak ispuni umjesto mene on-line registraciju da mogu izvršiti narudžbu, ja naručim grafu, raspitujem se još malo o proizvodu, načinu plaćanja, dostavi, sve OK, dogovorimo sve detalje i kaže mi lik da mi šalju grafu već isti dan ako im uplatim novce prije kraja radnog vremena pa je kod mene možda čak već sutradan. Ja poslije posla uplatio pare za grafu i danas ujutro zovem da pitam ako je grafa poslana i kad to stiže, lik mi kaže da su poslali ali da će mi stić najvjerojatnije sutra, dobro... Nakon pola sata zvoni mi mob i neki drugi lik (Tomica, mislim da se predstavio tako) mi kaže da im je žao ali da mi ne mogu poslati grafičku pošto je nemaju na lageru uopće! Kaže da pogledam ako želim neku drugu grafu (a u ponudi nemaju više ni jednu takvu već samo slabije i jače modele koji su mi preskupi) ili ako želim čekati 2 tjedna dok im ne stigne ova koju sam bio naručio ili naravno da mi vrate pare. Ja pogledao malo na njihovim stranicama i naravno ništa što bih htio kao zamjenu za tu grafu, nazovem lika natrag i kažem mu da mi izvrše povrat novca, srećom to su i učinili... Uglavnom situacija mi je presmiješna bila na koji način momci tamo posluju

C L O W N I N G A R O U N D

Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 18.08.2009. u 20:34. Razlog: čišćenje tipfelera
Doink the Clown je offline   Reply With Quote