stari komp mi trunka non stop, gasi se na dnevnoj bazi sam od sebe, više ne mogu ni pržit nishta osim sa C particije (pojma ne znam zash jednostavno mi uvijek izbaci disc prijevremeno i failed).....nemam nikakvih virusa etc.........ne mogu gledat HD zapise preko kompa osim preko WDTV, nemam hdmi izlaz na "kutiji".....nprf frend ima noviji komp i dekripta passfile od 500kb (uz neshto extra pravila) za par sati a meni vrti i po dva dana, nekad ako bi počeo otvarat više foldera ili pokretat više aplikacija u isto vrijeme samo mi "zbomba" blue screen.....općenito me jebe shto mi je postalo sve nekako presporo, kontam da je prije bilo puno brze, ne znam zashto ovo ono, zatrazio sam od firme pare za novi komp i oni su rekli ok i to ti je to, da mogu spremit razliku u džep možda bi i gledao da uzmem neshta jeftinije , ali s obzirom da ne mogu i ak mogu sprashit 15k onda nek bude i 15.5 jer njima je to ionako i ovako beznačajno
ovo sa gashenjem me posebno uzrujava, recimo dosta putujem i uvijek mi je komp bio upaljen i s teamviewerom sam se kačio na njega i ako bi bio po dva tjedna na putu bez problema, sad kad negdje idem već unaprijed znam da su šasne za to minimalne čim prođe 24 sata otkako sam "away"