View Single Post
Staro 15.09.2004., 12:46   #156
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Evo par mojih:

King Racunala:
Lijepa zena za salterom-izvolite.
Ja-trebam napajanje od 300W.
Lijepa zena za salterom-samo malo...
Lijepa zena za salterom-samo malo......
Lijepa zena za salterom-samo malo.......
Lijepa zena za salterom-aha!
Lijepa zena za salterom-evo ga...
Lijepa zena za salterom-nasla. 700kn
ja-reko MOLIM?? Zanima me MS napajanje 300W..mozete malo bolje pogledat molim vas
Lijepa zena za salterom-samo malo....
Lijepa zena za salterom-koje napajanje??
ja-MS-ovo. 130kn. ima u vasem cjeniku..DANAS SAM VIDIO!!
Lijepa zena za salterom-ahaaaa....evo ga..

doso doma i napoajanje ne radi...no u servisu su mi ga ODMAH zamjenili..bez "testiranja" - prvi puta u zivotu!

U istom ducanu par godina ranije....
Ja-dobar dan, dajte mi onu Pixel View TV karticu za 500kn (tada je to jos bila SUPER kartica)
on-nema problema..evo..'denja...

dodem doma..ustekam...
Kartici tuner ne radi..odem u King, testiranje tjedan dana i dobijem novu....
dodem doma..ustekam...
dodem doma..ustekam...
dodem doma..ustekam...
Kartici tuner ne radi..odem u King, testiranje tjedan dana i dobijem novu....ali ovaj puta Hauppauge jer se prethodni model vise ne proizvodi..Hauppauge naravno radi i sad sam sretan vlasnik
ne pretjerujem...

Ocete HG-Spot??
Imaaaaa toga dosta:

Nes mi nije radilo i odfuram njima cijelo kuciste na servis jer je 90% komponenti bilo kupljeno kod njih..
par dana kasnije-kazu oni otislo vam napajanje...novo vam je 100tinjak kuna dodite sutra po komp..
ja iznenaden brzinom pokupim komp..dodem doma..naravno otvorim ga a hard DOSLOVCE visi u koso na 1 sarafu koji je napola zasarafljen-lagano se ljulja...sarafi od PCI kartica fale..nema ih...naravno otiso sam natrag i bilo je svasta.

Kupio u HGu Audigy Player..probably jedna od boljih 5.1 zvucnih..kak sam bio opsjednut njome neko vrijeme u naprijed tocno sam znao kako izgleda, koji je čip gore i sve...
naravno dobio sam nes 5. a ne ono kaj je na slici (konektori su obicn a trebali su biti pozlaceni, dobio sam game port umjesto Firewire-a itd.) ..no mislim si ja nije bitno glavno da radi..
dodem doma, pogledam malo bolje i to nije taj čip..
reko, NIJE BITNO GLAVNO DA RADI (al tu vec pusam po savovima)
i onda na kraju pokrenem Enter The Matrix..koja je kao radena za tu karticu i onda mi ju igra ne prepozna..pa sam sve ljepo zapakiro (osim besplatne igre-Hitman2 odfuro natrag, zdero se na njih trojicu i dobio pare.. STOKA!!

Imam ja jos al mi se vise neda..budem drugi put
Denzil je offline   Reply With Quote