View Single Post
Staro 18.08.2009., 00:48   #21
Tomilajko
BadBoss
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Konfiguracija do 15.000 kn bez monitora

nakon gotovo 4 godine i povremene upgrade-e vrijeme je za novi pilu, ja znam pomalo o svemu ali iskreno rečeno sam tabula rasa u usporedbi sa podosta članova sa ovog foruma pa rekoh bilo bi super ako netko ima vremena i volje da složi nešta za mene s obzirom da u protivnom moram više manje prihvatiti što mi prodavač u dućanu kaže da je njbolje za mene

Uglavnom ovako....ja komp ne gasim nikad, imam uvijek otvoreno dosta aplikacija i spojen sam na nekoliko ftp servera i slično, naglasak na ono što mi je potrebno extra je prostor i mogućnost dodavanja novih hardova ako već u startu ne ispunim sve slotove.
Kao što rekoh monitor imam kao i zvučnike te mi oni ne trebaju, postojeće hardove ću presnimit na nove i poklonit ih nekom, isto tako što se kučišta tiče vidio sam dosta rasprava ovdje i htio bi samo napomenuti da je meni uvijek funkcionalnost na prvom mjestu a ne kako nešta izgleda. I za kraj ne igram igrice tako da nemam potrebu za nekim najnovijim i najskupljim karticama. Puno bi mi pomoglo ako bih mogao moj WDTV uređaj spajai direktno u "kutiju" a ne samo na vansjki "My Book"

Nadam se da sam bio koliko toliko razumljiv u onome što mi je potrebno i zahvaljujem unaprijed svakome na trudu.

Pozdrav