Tema: Crysis 2
View Single Post
Staro 17.08.2009., 20:23   #52
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor ABuser Pregled postova
Ja mislim da svi koji kažu da će igra biti neoptimizirana jer izlazi na konzolama, d apričaju gluposti. Da, prije smoa nekoliko godina, to je bila tužna istina, da konverzije s konzola su bila jad i bijeda, ali u zandjih godinu, dvije, igre idu sjajno. Jel tko od vas pokrenuo Devil May Cry 4, Gears of War ili recimo Test Drive Unlimited? Ili onaj RE5 bench? Sve igre su LETILE na bilokojoj prosječnoj konfi. A prtiom izgledale brutalno dobro. Ugl, vremena DMC-a 3, Resident Evila 4 i sličnih gluposti su čini se prošla, i iskreno, ako će Crysis 2 biti konverzija s konzole, ja se ne bunim, jer vjerujem da će izgledati jako dobro (također, tko kaže da konzole imaju slabiju grafiku nego PC, neka smao pogleda Killzone 2 na PS3, ili nadolazeće GT5 ili Forzu 3 na boxu), a pritom biti manje zahtjevan nego prvi Crysis. A također, kada pričam o konverzijama i optimizaciji, ne pričam smao o grafici, nego danas se bome u tim slučajevima i grafičke postavke i kontrole daju jako fino namjestiti.
hehe,vidis na forumima se sire glasine da se prvi video(onaj sa slijetanjem aviona)izgleda kao uljepsani medium na pc-u,a zapravo je konzola...naime,konzole nemaju dovoljno snage(tako pisu)da pokrene ljepotu cryengine 2 kao pc

dok ces na pc-u moci igrati na boljoj grafici ali po pitanju cega->novoga hardvera

naime,na videu kod one kolibe ne vide se udaljeni objekti,shaderi su dosta ruzniji,hdr je manji,jer ipak to ce se na konzolama vrtiti