17.08.2009., 15:59
|
|
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Autor m4dm4n
Ma bravo. Ajmo se svi naoružati noževima i pištoljima i idemo krasti kladionice. Eto jednog kvalitetnog životnog puta... Đizus, i još to preporuči klincu iz osnovne škole.
|
Pametni moj,sve je to životni put.....ja sam se u svojem poslu donedavno(građevinski strojevi) nagledao ljudi,koji osnovnu školu nisu završili,pa dolaze s 2m€ u kovčezima u ZG kupovat strojeve. Ono šta su meni pričali dok sam bio malo palo je u vodu,uči pa češ uspjet. Zavisi šta je tebi uspijeh,radit cijeli život za pol kredita stana ili auta? Don't think so....ne želim mu davat iluziju koju su meni davai,u kojoj sam živio dugo......do prije par godina. Lova leži primarno u trgovini legalnim putem. Ilegalnim,u svemu.....
Citiraj:
Autor mITZEK jr
trouble-potpis na ovo za zavrsenu skolu  ,nije frizerska al djelio sam skolu s njima (fotograf  ),uvalio se u automat klub reko aj nes za prvu ruku(vecina zna kroz sto smo ja i obitelj prosli),placa onak solidna ,6k,i eto nije prosla ni godina dana,moj poslovodja je uvidio da zelim,znam i mogu bolje,i eto od 9-10mj. idem u drugi sektor,umrezavat cu i brinut o odrzavanju aparata  ,placa ce znatno ic gore  ,plus pazi sad sluzbeni auto(ima tu i terena SB,OS i tak  )a tek mi dvajst  ,uglavnom nije mi namjera k.... se,vec samo pokazat da ako ima volje i zelje nebo je granica unatoc cijeloj situaciji...
mislim da bi mitz bio ponosan...
|
Eto,normalno. Ja nisam imao lak životni put,bio sam dio svog mladog života po buksi,radio sve i svašta....i onda sam se uhlebio u jednu birtiju i na dinamov sjever. Tamo su me ljudi naučili kako ljudi s minimalnim trudom MOGU živjet s solidnih soma jura mjesecno,da spavam do 12 popodne i ružim svaku noć i nikome ne odgovaram. S time da posao nije ilegalan,bar ne kodnas. Ali i dalje preko veza i vezica pokusavam osigurat neki strani posao( u inozemstvu) koji će donosit 5 puta više od sadašnjeg posla,jer nažalost,ja se ne zadovoljavam s malim,nikako. Poanta: zguziti se sa ljudima koji imaju i mogu. Jer ako nemaš njihovu naklonost,nijedan bog nijedna škola ti NE MO GU pomoć(u99% slučajeva,znam i 1% kojem je pomoglo) da se riješiš stereotipa života: žena djete i previše kredita.
Kako koristiti multiquote
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.08.2009. u 20:36.
|
|
|