View Single Post
Staro 17.08.2009., 12:32   #17
Lucius
Banned

Datum registracije: May 2008
Bio u closed beti i kineskoj open beti i moji dojmovi su sljedeci. KAda sam prvi puta zaigrao nisam osjetio ono nesto sto sam npr. osjetio kod prvog igranja wow-a. Znaci nedostaje ta neka magija, moj cilj je bio doci barem do 10 lvl-a jer sam se nadam da tada pocinje nesto zabavniji dio igre. Dosao sam do 10 lvl-a dobio krila i prvih sat- dva zajebavanja s krilima je bilo super, ali kada sam nastavio s questanjem ista prica kao s pocetka. Igra nema toliko slobode, osjecam se ograniceno u kretanju, questovi su bzvz, grind, skupi 3 cvjetica, 7 vocki i slicno.
Grafika uopce nije toliko posebna, ja ne znam cemu taj hype. Istina je da sam se u pocetku nabrijao jer sam mislio da ce napokon nesto biti bolje od wow-a, ali svi oni klipoovi samo su me prevarili.

Zbog toliko hype-a Aion bi mogao imati dostatan broj sljedbenika na pocetku, ali taj broj ce se smanjivati isto kao sto je bilo s warhammerom i age of conan.
Cekam sljedece mmo-e u koje polazem nade to su SW TOR, STO, FF XIV i Champions Online.
Lucius je offline   Reply With Quote