Tražim kameru sa snimanjem na mini DV kazete (baš želim mini DV kazete) za kućnu upotrebu, tj. snimanje male curice koja počinje sa svojim cirkusima ...
E sad me zanima da li su kamere ranga 1000-1500 kn OK za tako nešto, tj neku preporuku za neku u tom rangu cijena, tj best buy za te novce.
Povremeno posudim Sony HC 85E, ali to je malo preskupo za sada i nikako da čovjeka nagovorim da mi ju proda. Kamera je baš ono što bih želio , ali teška su vremena pa tražim nešto jeftinije.
Pored potrage za low budget kamerom, tražim i neku s AV ulazom ! Malo Googlam, tražim po nabavi ali baš i ne nalazim. Predpostavljam da su skuplje, pa me zanima koliko, i ako nije strašno, možda bi se odlučio i na tako nešto (nemojte pitati zašto - pomoglo bi mi u poslu).
Od ovih jeftinijih bilo bi dobro da ima firewire LCD TS a gotovo obavezno da ima lagani zoom i da se da nježno regulirati. I naravno bilo bi dobro da se motorić od zooma ne čuje ( to sam primijetio kod nekih).
Koristio sam neke i korištenje zooma je prava mora. Jednostavno leti, i radije sam hodao simo tamo nego koristio zoom.
Znam da tražim kameru u "kikiriki" klasi, ali kad već tražim, da bude onaj malo bolji "kikiriki" ...
Svaki savjet i iskustvo su dobrodošli ...
Hvala ...