View Single Post
Staro 15.08.2009., 00:53   #6
zag0
Premium

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Horazon Pregled postova
Ako nemas para sada HP omogucuje (za druge neznam) da garanciju produzis i kasnije, dokle god je pod jamstvom..recimo 2 dana prije isteka jamstva dodes i produzis si jos 2 godine jamstvo (to mozes samo jednom napraviti..)
Jep, znam za to.

Citiraj:
Jesi kada radio na toj rezoluciji?Za ovo sto ti treba mislim da ti je dosta i obican WXGA...obavezno prije kupnje pogleddaj kako ta rezoluciaj izgleda i kako je raditi na njoj..meni je na 15.4" laptopu to presitno...
Da, ja imam 6715b s istom rezolucijom i kad dođem na laptop s 1280x800 sve mi je ogromno i točkasto. O kutu gledanja da ne pričam - na WSXGA je on skoro 180 dgs dok je na WXGA dosta manji.

Citiraj:
Ako decko kaze da mu lap netreba za igranje onda mu je ova X3100 cisto dosta, ne vidim zasto bi uzimao posbnu graficku samo ce mu jest bateriju brze...Ja na X3100 vrtim san andreas bez ikakvih trzanja...Mozda da ipak uzmes lap s integriranom X4500HD?
Pa da, tu dilemu imam i ja. Dal mu uzeti nešto s obicnom WXGA pa neku neintegrušu (npr. ovaj Samsung iz mog prethodnog posta) ili forsirat kvalitetniji ekran, a grafu zanemarit.

6710 i 6715 seriju HP-jci je sad zamijenila 6730 i 6735 serija pa me to isto zabrinjava - ovo polako izlazi iz prodaje.
zag0 je offline