View Single Post
Staro 15.08.2009., 00:38   #1
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Nema slike na monitoru

Evo ovako.. Prije par dana sam u BIOS-u malo čačkao po postavkama, i ugl stavio FSB na 340, i malo olabavio latencije memorije.. Kad se komp restartirao ventovi su se vrtjeli, no nakon jedno 10 sekundi čuo se "beep" sa matične i ništa se nije dešavalo..resetirao sam BIOS i onda je komp proradio.. vrag mi nije dao mira, opet sam čačkao po BIOS-u i opet ista stvar..jedan "beep" nakon 10-tak sekundi i ništa više..probao sam sve..opet resetirat BIOS, vadit ram, grafu, proc, i ništa nije upalilo..dok nisam ubacio drugu grafu 7600gs, komp je proradio iz prve..zatim sam ubacio nazad svoju 8800gt i isto je radio, sve dok nisam komp restartirao..opet taj "beep"..ista procedura, stavljanje 7600gs komp se upalio..no, nakon toga je komp počeo raditi i sa mojom 8800gt..gasio ga il restartirao, radio je..sve do jučer..igram COD 2 MP i pojavili se artefakti..pogledam temperaturu a ono preko 80c što mi se prije nije dešavalo..kako je bilo vruće u sobi, mislio sam da je do toga, pa nisam obraćao pozornost..danas išao na LAN Party kod frenda i kad sam skopčao komp sa mojom grafom, opet ista stvar..opet taj "beep"..probao sam jednu Ati grafu 2600pro od jednog lika sa LAN-a i nije htio komp upalit..odem ja po tu 7600gs, i komp se upali iz prve, tako da sam nastavio igrat na toj 7600gs..
dođem sad kući probam svoju 8800gt, i neće, čuje se "beep"..stavim nazad 7600gs, pali se iz prve..
e sad mene zanima jel grafa prdnula il je možda i nešto drugo u pitanju?? možda matična?? sutra ću grafu probat na drugom kompu, pa vidit šta će tamo biti.. konfa je iz Moj Komp
John Creasy je offline   Reply With Quote