View Single Post
Staro 15.08.2009., 00:10   #1
P1xel
Premium

P1xel's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Links AMD-ATi gaming konfiguracija do 7.500 kn

Priča je malo opsežnija od standardnih priča, zato sam otvorio novu temu (inače bi ju strpao pod neku postojeću).

- AMD
- ATi
- Nije tipična gaming konfa, nego je konfa za specifičnu namjenu: Igranje Call of Duty: Modern Warfare-a 2, ali i još nenajavljenog Call of Duty-a 8 (znam da vas sada dobar dio ima ovakav izraz lica: ) na srednjim detaljima @ 1680x1050 @ 250 fps-a kada se makne dim, prasina i ostali eye candy kojemu nema mjesta u natjecateljskom online sportu. Kako ova informacija utječe na konfu, ne znam, da sam ekspert za to nebi tražio mišljenje eksperata

Priča je još malo kompliciranija, s roditeljima sam se dogovorio da se konfa neće mijenjati slijedeće tri godine (makar ću na svoju ruku uzeti zvučnu karticu koja ne ulazi u ovih 7.5k), pa zato kada je bal onda neka je maskenbal: Ne interesira me neki best-buy za 6k nego ćemo potrošit svih 7.5 da mogu mirno spavati (slijedeće 3 god that is)

Za sada, moja ne informirana vizija je slijedeća:

Procesor: CPU AMD Phenom II X2 550 BOX Black Edition, s. AM3, 3.1GHz, 7MB c

Razlog: Za moje potrebe idealan

+ Cooler: SCYTHE NINJA 2

Razlog: Frend mi je preporučio ovaj cooler i čini se kao neka best-buy opcija: Skeptičan sam prema box coolerima pa ono...

RAM: Želja mi je 4Gb (najvjerojatnije 2x2) DDR3, Vi mi predložite kako da to izvedem

HD: Western Digital 640Gb bla bla

Razlog: Sada imam 320Gb HD i 70% mi je prazno, ali mi je steta u masini od 7.5k dati manje od 500kn za HD

+ Sharkoon vent za 50kn

Grafička: ?

Matična: ?

Napajanje: Nesto sto je blagi overkill a ne "taman", tako da mogu mirno spavati.

Kućište: CHIEFTEC BH-01B-B-B, MIDI, crno, bez PS (sviđa mi se dizajn a volim velika kućišta... Neki kompleks) + cooleri, što više to bolje (miran san)

DVD-RW: ?

Računalo bi naručio za tjedan-tjedan i pol i dao Linksu nešto vremena da nabavi trenutno nedostupne dijelove, ako ih u odabranoj konfi ima.

Unaprijed zahvaljujem svima na pomoći

Zadnje izmijenjeno od: P1xel. 15.08.2009. u 00:28.
P1xel je offline