View Single Post
Staro 14.08.2009., 23:02   #9
zrix
Registered User

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
A čuj, skoro svaki proizvođač ima seriju / modele za pojedinu kategoriju low / middle / high tržišta. Naš a zapravo ne samo naš std. problem je šta bi tili ferrari za cijenu fiće il barem opela. Dok nisu došli ovi jeftinjak laptopi (4.000 - 5.000 Kn) mogao si nabavit za 8.000 - 12.000 Kn. Prije je bilo nezamislivo da se cijeli lap ili tastatura uvija i slični biseri.
Usporedi teh. karakteristike, ako možeš vidi uživo kako "stvar" radi, bitno je i sa kojim OS - om (ovo si već skužio). Kako sam u jednoj temi rekao, pusti fancy - šmensy izgled i odaberi dobro staro solidno, čvrsto, crno kučište a pogotovo ako ćeš lap dosta seljakat. . . .
E da, upravo tako razmišljam, dobro, staro, solidno i čvrsto... Zato sam odustao od HP-a jer mislim da su stari HP-ovi bili bolji a ovi danas su malo ušminkaniji i nabrijani ali sumnjičav sam u kvalitetu. Naravno možda griješim, jer ne bavim se testiranjem laptopa. No opet, poslije čujem da je i Toshiba u posljednje vrijeme loša, pogotovo sa tastaturom i baterijom... Na kraju, dođeš u raskorak, što uopće uzeti? No mislim da čovjek mora imati i malo sreće što se tiče kvarova i problema Imam trenutno HP nx 6125 i evo skoro četiri godine nikakvih problema. Dvojezgreni Turion i nema pregrijavanja... itd... Tako da su sve te stvari zapravo dosta relativne... Toshibu izabirem jer mi se najviše sviđa i djeluje mi najpouzdanije trenutno, ali možda se i prevarim, tko zna
zrix je offline   Reply With Quote