Tema: PayPal
View Single Post
Staro 13.08.2009., 19:55   #537
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Imam par pitanja vezano za PayPal account. Bio sam neki dan u banci ( Zagrebačka ) jer sam morao doć po novu Maestro karticu pa sam usput pitao i kako izvaditi Visu Electron da mogu malo trošiti i na ebayu. Žena pogledala u komp i veli, pa ti imaš deviznu Visu Electron već. Nakon 4 godine što imam račun kod njih, tek sam sad to saznao, krasno.

Sad me zanima kako ide proces prebacivanja love na Visu Electron. Mogu li ja s tekućeg prebaciti iznos u kunama gore ili trebam devize ili se to automatski po tečaju prebacuje u eure.
Nakon toga očito ide verifikacija kartice na Paypal što sam pokušao, ali dobio ovu poruku ( This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. ). Palo mi je na pamet da bi to moglo bit zato što je trenutno prazna pa nemaju otkud uzet tih 10 kn za registraciju, ali čudna mi je poruka sama po sebi. Nemaju očito neku tipa insufficient funds ili je problem u nečem drugom?

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote