View Single Post
Staro 13.08.2009., 14:22   #17
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Lud76 Pregled postova
Ako prodajete nešto ZAPAKIRANO (ona folija preko kutije) i ima garanciju, zašto biti na iglama ako možda ne radi, time što je proizvod zapakiran automatski mičete sa sebe bilo kakvu odgovornost jer ne možete biti krivi za nešto što niste ni dotaknuli...
tocno, i slazem se sa ovim. ali kako napisah vec, ja onda znam 100% da to nesto radi 100% kako treba. mislim, ko' da si od jucer pa ne citas kakve sve nebuloze ljudi rade. ovaj je isao dotaknuti grafu dok je komp u pogonu - ode grafa, ovaj je gurao zvucnu dok je komp bio upaljen, ovaj je gurao ddr2 u ddr1 slot, ovaj je iz zanimacije isao raskopati grafu i naravno sjebao hladenje........ ovo su samo primjeri kako sjebati komponentu koja je nova/polovna. i onda se natezati sa priglupim ljudima preko PM-a ili mobitela ili pojma nemam kako - ja ne zelim.
uostalom, ja u zugu spustam (novom, bez garancije) cijenu od 25%. tako da se mozda ne odnosi ovo sto si napisao direkt na mene, ali sam se nasao prozvanim jer si mene quotao .

Citiraj:
budući kupac kad ga otvori ako ne radi nosi na reklamaciju, vas kao prodavača može samo obavijestiti da ne radi, al nema šta prigovarati.
huh, kako bi bilo lijepo da je velika vecina ovako "napredna". gore sam napisao dio odgovora, zalio bi se prvo meni/tebi - prodavacu. istina, nije prodavac ni kriv ni duzan, ali svejedno.
a da ne kazem kako se i zalomi da tvornicki komponenta ne radi nikako, ili ima odredene musice, treba bios update-at..... nevermind.

Citiraj:
I mislim, kako nešto isprobano na 10 minuta se može prodavati kao nekorišteno il još gore pod zapakirano
kako sam opet vec napisao, ja to ne prakticiram, i opcenito mi je "prodajem novo, zapakirano, i sa full garancijom" od cca 5-10% jeftinije nego u trgovini - glupo. ma radije to nesto platim 50-100 kuna vise (ovo se odnosi na 1000 kuna vrijednosti, dakle nisu male pare u pitanju), i znam da je drito iz trgovine. ne odnekud, od nekoga, sa ko' zna kakvim papirima i stajaznam.
point is - ako vec uzimam nesto sto kosta 1000kn+, velike ustede od ~100 kuna......

ponavljam po koji put - ja radije provjerim da li nesto radi kako treba, i onda prodajem. tebi ili ce se svidjeti ili ne, ti kao kupac imas izbor. ja vecinom prodajem polovnu robu, i ponekad nesto original zapakirano, ali bez garancije. i svejedno provjerim, iako je ista stvar - original tvornicki zapakirano, imalo garanciju ili ne - tvornicki zapakirano.
sto je automatski - treba raditi 100%?

Burko je offline   Reply With Quote